header_top_ro 
Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)
Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_64.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Anunțuri Imprimare Email
Index articol
Anunțuri
2012
Toate paginile

A MATERIALE SANITARE POCU 1 1

B MATERIALE SANITARE POCU 1 2

La începutul lunii iulie 2014 au avut loc conferinţele de evaluare a primului an de implementare şi de prezentare a metodologiei proiectului "Incluziune socială şi îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale romilor şi altor grupuri vulnerabile.

Judeţul BIHOR:

În data de 3 iulie 2014 a avut loc Conferința de evaluare a primului an și de prezentare a metodologiei proiectului. Evenimentul a fost organizat de către Fundația Creștină Diakonia, în colaborare cu Eparhia Reformată de pe lângă Piatra Craiului, în incinta Centrului Lorántffy Zsuzsanna din Oradea.Conferința s-a desfășurat între orele 11 – 14 și a avut un dublu scop: 1) de a evalua primul an de implementare și 2) de a prezenta metodologia proiectului pentru componenta educațională.

Judeţul CLUJ:

În data de 4 iulie 2014 a avut loc Conferința de evaluare a primului an și de prezentare a metodologiei proiectului. Evenimentul a fost organizat de către Fundația Creștină Diakonia, în colaborare cu Eparhia Reformată din Ardeal, în incinta Vilei Diakoniei Bethlen Kata din Cluj-Napoca. Conferința s-a desfășurat între orele 10 – 13 și a avut un dublu scop: 1) de a evalua primul an de implementare și 2) de a prezenta metodologia proiectului pentru componenta educațională.


Citiţi aici raportul conferinţelor