Adresa: Calea Clujului 63. Oradea, 410060    •   Tel: 0770/188-587   •   Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Împreună pentru viaţă

Ajutati cu cei 2% din impozitul anual

Aici puteti descarca formularul.

Evanghelia zilnică

„Cã şi Fiul Omului n-a venit ca sã I se slujeascã, ci ca El sã slujeascã şi sã-şi dea sufletul rãscumpãrare pentru mulţi.”

(Sfânta Evanghelie dupã Marcu 10,45)

Diakonia Oradea

 
Fundația Creștină Diakonia Filiala Oradea
 
Activitatea de îngrijire la domiciliu se extinde și în Județul Sălaj, în Comuna Pericei. Cu suportul Primăriei Locale putem începe îngrijirea persoanelor vârstnice, singure și bolnave cu ajutorul unei asistente medicale și a unei îngrijitoare la domiciliu. Cei interesați ne pot găsi pe numărul de telefon 0770188587 pentru informații suplimentare.
 
 
Activitate in 2017
 

Raport de activitate

2017

Mai presus de toate, să aveţi o dragoste fierbinte unii pentru alţii... „

1Petru 4:8

Activitate

În anul 2017 principala activitate a rămas îngrijirea la domiciliu pentru persoane vârstnice. In Oradea avem 5 angajați activi, și 53 de beneficiari au fost inclusi în programul nostru în 2017.

Am scris mai multe proiecte atât pentru dezvoltarea infrastructurii, cât și pentru costuri de funcționare. Am întocmit dosarul de cerere a subvenției pe anul 2017 pentru Unitatea de Îngrijire la Domiciliu, dar nu am obținut finanțare.

Îngrijire la domiciliu

În perioada ianuarie – decembrie 2017 am efectuat 33.488 servicii în cursul celor 8.160 vizite. Am încheiat anul cu 30 de beneficiari înregistrați în program în decembrie.

 

Numărul de servicii oferite de Fundație în timpul anului 2017.

 

Avem 8 beneficiari (în situatie financiară foarte grea) care au fost inclusi în programul ”Dorcas Granny” în cadrul căreia primesc lunar un pachet de alimente.

În cursul anului am dat în chirie 22 de materiale ajutatoare (carucioeare, cadre, pat) pentru persoane bolnave sau cu dizabilități.

O colegă a participat la o formare profesională de îngrijitori vârstnici.

Și anul acesta am luat parte la programul de voluntariat a Bisericii reformate din Ungaria: Pod de iubire.

Am participat cu un stand în mai la organizarea zilelor ”Reformatia 500” în Cetetea Oradea.

Am acordat mare atenție planificării viitorului privind bugetul, strategia de dezvoltare, promovare, comunicare si activitățile fundației.

 

Planuri pentru anul 2018.

Dezvoltarea activităților actuale.

Deschidere de noi puncte de lucru

Atragerea fondurilor.

Dezvoltarea activității atelierului.

Dezvoltarea activității medicale, contract cu CAS.

 

Sarbu Lorincz Andrea, Dir. Ex.

 Oradea