header_top_en
 
Română (România)Hungarian (formal)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)
Esemenyek


Karácsonyi ünnepség 2017

A Diakónia Keresztyén Alapítvány és a Pro Cristo et Ecclesia szervezésében ismét megrendezésre került a marosvásárhelyi Deus Providebit Tanulmányi Házban december 11-én a szépkorúaknak szánt karácsonyi műsor.

Read more...
 
Idősek napja 2017

A hagyományoknak megfelelően ismét együtt ünnepeltük meg az idősek napját: a Diakónia Keresztyén Alapítvány Marosvásárhelyi Fiókszervezetének gondozottai, alkalmazottai, meghívottak és önkéntesek.

Read more...
 
Idősek napja 2016

„Lehet, hogy Isten nem olyan módon válaszol imáidra, ahogyan elképzeled, vagy nem akkor, amikor kéred, de ha bízol benne, Ő válaszolni fog, úgy, ahogy a LEGJOBB NEKED.” (www. maiige. hu)

Read more...
 
Ernyei napok

A korábbi évekhez hasonlóan nyaranta, a falunapok főszezonjában több felkérésünk is van önkormányzatok részéről, hogy lehetőség szerint vegyünk részt a rendezvényeiken, és elsősegélyponton álljunk készenlétben, ha valakinek szüksége van segítségre.

Read more...
 
Bonyhai kastélynap

2017. július 8-án második alkalommal vettünk részt munkatársainkkal a Bonyhai Kastélynapon, ahol egészségügyi pontunknál vérnyomást és vércukorszintet mértünk az ezt igénylőknek.

Read more...
 


Page 1 of 2