header_top_hu 
Română (România)Hungarian (formal)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)
Diakónia Keresztyén Alapítvány Marosvásárhelyi Fiókszervezete

„Megáldalak téged, és áldás leszel.” (1Mózes 12,2)


Áldottá tett bennünket, a Diakónia Keresztyén Alapítvány Marosvásárhelyi Fiókszervezetének alkalmazottait az Úr az által, hogy nap, mint nap segíthetünk rászoruló, szépkorú embertársainkon. Végezzük szolgálatunkat szeretettel, odaadással, hittel, szakmai felkészültségünket folyamatosan gazdagítva immár több, mint 10 éve.


Munkapontjaink száma évről évre gyarapodik, az idén a tizedik munkapontot sikerült megnyitni Mezőpanit községben. Alkalmazottaink száma is folyamatosan gyarapodott, most 15-ön alkotjuk szűk szakmai családunkat. Családunk tagjainak tartjuk kuratóriumi tagjainkat, 20-nál több önkéntesünket és legfőképpen azt az 500 fölötti gondozottat, akik hetente legalább egyszer csak minket várnak, és tőlünk remélnek lelki és testi enyhülést.


Költségeink nagyrészét állami, önkormányzati, külföldi támogatásokból kell fedeznünk. Volt olyan év, mint 2015 vagy éppen 2017, amikor megélhetési forrásainkat teljesen, vagy nagymértékben elapasztották. Túléltük. Mert Valaki úgy akarta, mert Valaki tudja, hogy az Élet él, és élni akar, mert Valaki tudja, hogy szándékunkra nézve nincsen, aki rajtunk kifogjon…Köszönjük áldásodat, Uram, és próbáljuk minden nap meghálálni!