header_top_ro
 
Română (România)Hungarian (formal)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)
Fundația Creștină Diakonia Filiala Târgu-Mureș

Ne-a binecuvântat Bunul Dumnezeu oferindu-ne nouă, angajaților de la Fundația Creștină Diakonia Filiala Târgu-Mureș posibilitatea de a ajuta pe cei vârstnici nevoiași de mai bine de 10 ani.


Numărul localităților deservite crește din an în an. Numărul angajaților, colegilor la fel. Mica noastră familie profesională este alcătuită momentan de 15 persoane. Mai considerăm membrii familiei și persoanele din Consiliul Director, pe cei de peste 20 de voluntari și bineînțeles și pe cei de peste 500 de beneficiari care cel puțin săptămânal o dată numai pe noi ne așteaptă, numai de la noi speră ajutor sufletesc, social și medical.


Majoritatea cheltuielilor noastre sunt acoperite din subvenții de la stat, de la consiliile locale, din ajutoare din străinătate. Anul 2015 și o mare parte și din 2017 s-a caracterizat prin stoparea multor surse materiale. Am supraviețuit. Pentru că Cineva așa a crezut de cuviință, pentru că Cineva știe că viața vrea să supraviețuiască, căci Cineva știe că intențiile noastre sunt cele mai bune și omenești. Muțumim Dumnezeului prin munca noastră de fiecare zilele. Te slăvim pentru acest dar minunat.