header_top_hu 
Română (România)Hungarian (formal)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)


Karácsonyi ünnepség 2017

A Diakónia Keresztyén Alapítvány és a Pro Cristo et Ecclesia szervezésében ismét megrendezésre került a marosvásárhelyi Deus Providebit Tanulmányi Házban december 11-én a szépkorúaknak szánt karácsonyi műsor.

Bővebben...
 
Idősek napja 2017

A hagyományoknak megfelelően ismét együtt ünnepeltük meg az idősek napját: a Diakónia Keresztyén Alapítvány Marosvásárhelyi Fiókszervezetének gondozottai, alkalmazottai, meghívottak és önkéntesek.

Bővebben...
 
Vásárhelyi Forgatag

A Vásárhelyi Forgatag keretén belül három alkalommal tett bizonyságtételt egyik munkatársunk, 24-én, 25-én és 27-én.

Bővebben...
 
Paniti napok

Augusztus 8-án két munkatársunk jelen volt a Paniti napokon, és elsősegélypontot biztosítva segítséget nyújtottak szükség esetén, illetve vérnyomást és vércukorszintet mértek azoknak, akik ezt igényelték. Nyitottak voltak ugyanakkor a beszélgetésre és más medikális kérdések megválaszolására is, amennyiben valaki ilyen témában érdeklődött.

Bővebben...
 
Székesi napok

A Székesi napok alkalmával újból felkérés érkezett az önkormányzat részéről, így egy munkatársunk július 22-én jelen volt a rendezvények helyszínén, és szükség esetén elsősegélyt nyújtott, illetve válaszolt az érdeklődők kérdéseire.

Bővebben...
 
Bonyhai kastélynap

2017. július 8-án második alkalommal vettünk részt munkatársainkkal a Bonyhai Kastélynapon, ahol egészségügyi pontunknál vérnyomást és vércukorszintet mértünk az ezt igénylőknek.

Bővebben...
 
Ernyei napok

A korábbi évekhez hasonlóan nyaranta, a falunapok főszezonjában több felkérésünk is van önkormányzatok részéről, hogy lehetőség szerint vegyünk részt a rendezvényeiken, és elsősegélyponton álljunk készenlétben, ha valakinek szüksége van segítségre.

Bővebben...
 
Idősek napja 2016

„Lehet, hogy Isten nem olyan módon válaszol imáidra, ahogyan elképzeled, vagy nem akkor, amikor kéred, de ha bízol benne, Ő válaszolni fog, úgy, ahogy a LEGJOBB NEKED.” (www. maiige. hu)

Bővebben...