header_top_de
 
Română (România)Hungarian (formal)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)
Materiale ajutătoare

20121023_180333-web

 

Persoanele vârstnice, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele accidentate pot avea în orice moment nevoie de un scaun cu rotile, o pereche de cărje, cadre fixe, cadre cu roţi, saltele antidecubit, scaune WC, paturi medicale, accesorii antidecubit sau lifturi de baie. Aceste materiale sunt donate pe baza unui contract de dare în folosinţă care condiţionează utilizarea acestor materiale de restituirea lor. Materialele medicale sunt donate oricărei persoane care se deplasează la sediul fundaţiei sau solicită telefonic aceste materiale şi ele sunt în stoc indiferent de vârstă, sex, etnie sau stare de sănătate.

 

 

 

Materialele ajutătoare oferim ne-au fost donate cu scopul de a putea veni în sprijinul beneficiarilor noştrii, de către:

 

Fundaţia Van den Herrik filiala Breaza

Evangelische Altreformierte Kirche Nordhorn

Dorcas Aid International


În acest moment mai avem un număr 376 materiale ajutătoare care pot fi date în folosinţă. În prezent există un număr de 597 materiale ajutătoare date în folosinţă pe baza de contract. Acestea sunt date unui număr de 556 beneficiari din localităţile: Reghin, Breaza, Suseni, Filpiş, Aluniş, Teaca, Idicel, Ibăneşti, Beica de Jos, Vălenii de Mureş, Hodac, Deda, Sângeorgiu de Mureş, Târgu Mureş, Nimigea de Jos, Teaca, Sieu-Odorhei, Izvorul Mureşului, Crăieşti, Solovăstru, Ciba, Cinta, Săcalul de Pădure, Luieriu.


În anul 2012 am donat un număr de 4465 materiale de curăţenie beneficiarilor înregistraţi, iar de sărbători pachete alimentare şi pachete cadou.

 

segedeszkoz

 

DSC04706