Din 2017 / Reghin și împrejurimi

Fundația Creștină Diakonia – Filiala Reghin

Fundația creștină Diakonia Reghin a început în martie 2006 cu îngrijirea la domiciliu în Reghin și în împrejurimi. Principala noastră activitate este reprezentată de serviciile de îngrijire la domiciliu, cu scopul principal de a sprijini bunăstarea fizică, mentală și socială a persoanelor bolnave, în vârstă și vulnerabile.

angajați
localități
persoane asistate pe an
Reghin și împrejurimi

Protejăm viața

În prezent, lucrăm cu 31 de angajați, 25 în îngrijire la domiciliu și 6 în ateliere. Suntem prezenți în 9 puncte de lucru, acoperind 42 de municipalități.

În fiecare an, oferim îngrijire la domiciliu pentru aproape 1.000 de pacienți, 35.000 de vizite și 140.000 de alte servicii esențiale, cum ar fi inserarea de catetere, recoltarea de sânge, schimbarea scutecelor, îngrijire de bază și conversații de susținere.

Despre noi


Fundația noastră creștină Diakonia a început să ofere îngrijire la domiciliu în Reghin și în împrejurimi în martie 2006. Principala noastră activitate este Serviciul de îngrijire la domiciliu (HCS), care se concentrează pe sprijinirea bunăstării fizice, mentale și sociale a persoanelor bolnave, în vârstă și vulnerabile. În acest fel, contribuim la asigurarea faptului că pacienții primesc îngrijiri medicale și sociale adecvate la domiciliul lor, evitând instituționalizarea. Pe lângă îngrijirea pacienților vârstnici, acordăm o atenție deosebită și sprijinirii rudelor acestora.

Din 2017, derulăm două proiecte de tip întreprindere socială care au ca scop integrarea persoanelor cu dizabilități intelectuale sau cu alte tulburări și oferirea de locuri de muncă. Primul proiect este „ÚJ ESÉLY MŰHELY”, în cadrul căruia sortăm și vindem haine second-hand din diverse donații, în timp ce al doilea este „SZÍNFOLT VARRÓ MŰHELY”, în cadrul căruia confecționăm perdele, genți și rucsacuri la comandă.

Serviciile noastre


Şi aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El Însuşi îngrijeşte de voi.

I Petru 5,7

Personalul de la Diakonia din Reghin


Știri Reghin


No posts