din 2001 / Județul Cluj

Fundația Creștină Diakonia – Filiala Cluj Napoca

Filiala din Cluj Napoca a Fundația Creștine Diakonia a fost înființată în 2001 și a dezvoltat și celelalte filiale în toată Transilvania. În prezent, derulăm mai multe programe: îngrijire la domiciliu pentru persoanele în vârstă, programul Granny și programe pentru copii.

localități
angajați
persoane asistate pe lună
Cluj Napoca și împrejurimi

Protejăm viața

În fiecare an, ajutăm 1005 persoane cu serviciile noastre de îngrijire la domiciliu, 143 în cadrul programului Bunicuța și 400 de copii în cadrul programelor noastre pentru copii.

Operăm într-un total de 27 de comune, la care se adaugă 7 puncte de lucru în Cluj Napoca, Dés, Boncida, Săntălășlo, Măgălăonă, Banffyhunyad și Váralmás.

Specificul Sucursalei noastre din Cluj-Napoca este îngrijirea paliativă, foarte dificilă și solicitantă din punct de vedere uman, a bolnavilor în fază terminală, care sunt tratați conform recomandărilor clinice și pe baza ordinelor unui specialist. În fiecare an, 176 de pacienți au nevoie de ajutorul nostru.

Despre noi


Fundația Creștină Diakonia Filiala Cluj (de fapt Fundația Mamă) a fost înființată în anul 2001, iar prin intermediul ei s-au format treptat celelalte filiale.

În prezent, derulăm o serie de programe, printre care se numără îngrijirea la domiciliu, care include îngrijiri medicale, sociale și paliative la domiciliu, destinate persoanelor în vârstă foarte dependente. Acesta este legat de programul „Granny”, care este legat de îngrijirea la domiciliu și ajută persoanele în vârstă cu un nivel mai scăzut de dependență. căminele de bătrâni din Cluj-Napoca și Mera au 20, respectiv 29 de locuri.

De asemenea, derulăm programe pentru copii în trei județe – Cluj, Bihor și Silajd. Programul pentru copii asigură 400 de copii pe zi cu mese calde, sprijin educațional și educație în toată Transilvania.

Serviciile noastre


Prietenul adevărat iubeşte oricând şi în nenorocire ajunge ca un frate.

Proverbele 17,17

Știri Cluj Napoca