din 2021 / județul Satu Mare

Fundația Creștină Diakonia – Filiala Satu Mare

Filiala Satu Mare a Fundației Creștine Diakonia se angajează să sprijine persoanele nevoiașe și nevoiașe, să mențină și să îmbunătățească calitatea vieții persoanelor bolnave și vârstnice, precum și să ajute persoanele vârstnice în propriile case.

angajați
localități
persoane asistate pe an
Satu Mare și împrejurimi

Protejăm viața

În echipa noastră avem 1 director, 1 asistent social, 1 asistent medical și 3 îngrijitori de vârstnici, care își desfășoară întotdeauna munca cu conștiinciozitate și devotament. În plus, avem 5 voluntari care contribuie cu atenție la activitățile noastre. Oferim regulat sprijin persoanelor nevoiașe pe tot parcursul anului. Anual, ajutăm mai mult de 300 de persoane să-și îmbunătățească calitatea vieții și perioada de bătrânețe.

Despre noi


Filiala Diakonia a Fundației Creștine din Satu Mare consideră sprijinirea celor nevoiași, a persoanelor defavorizate, menținerea și îmbunătățirea calității vieții persoanelor bolnave și în vârstă și furnizarea de asistență pentru persoanele în vârstă în propriile lor locuințe ca pe o misiune de suflet.

Organizația noastră este acreditată pentru desfășurarea activităților sociale și a primit acreditarea la data de 24 noiembrie 2021. Din luna ianuarie 2022, oferim servicii caritabile cu personal specializat în îngrijirea pacienților în mod continuu în Satu Mare.

În anul 2022, membrii echipei noastre au început să desfășoare activități în domeniul îngrijirii la domiciliu și al asistenței medicale pentru vârstnici, serviciu care, în principal, include îngrijirea de bază.

Angajații noștri și voluntarii noștri participă în mod constant la ajutorarea persoanelor și familiilor sărace și nevoiașe care trăiesc în oraș.

Membrii echipei noastre își îndeplinesc obiectivele de caritate ale fundației noastre prin colaborarea lor reciprocă, precum și prin rezolvarea problemelor care apar. Pentru noi este important ca fiecare coleg să-și găsească locul în echipă și să ne putem oferi ajutor reciproc în rezolvarea oricăror probleme.

Serviciile noastre


Dacă însă un frate sau o soră nu are îmbrăcăminte corespunzătoare și nu are ce să mănânce în ziua aceea, și unul dintre voi le spune: ‘Duceți-vă în pace, încălziți-vă și să vă saturați’, dar nu le dați cele necesare trupului, ce folos?

Iacov 2, 15-16

Personalul de la Diakonia Satu Mare


Știri Diakonia Satu Mare


No posts