Din 2016 / Odorheiu Secuiesc și împrejurimi

Fundația Creștină Diakonia – Filiala Odorheiu Secuiesc

Fundația noastră a Diaconiei din Odorheiu Secuiesc și-a început activitatea în domeniul îngrijirii sociale a vârstnicilor în căminul din Odorheiu Secuiesc și satele învecinate în ianuarie 2016.

angajați
localități
persoane asistate pe an
Odorheiu Secuiesc și împrejurimi

Protejăm viața

Personalul și voluntarii noștri muncesc din toată inima și din tot sufletul pentru a se asigura că îmbătrânirea nu este o povară, ci un moment pentru a vedea micile bucurii și pentru a face ca fiecare zi să conteze pentru cei pe care îi îngrijim. În timpul evenimentelor, echipa noastră se mărește cu 5-6 elevi de la Colegiul Reformátul, care sunt bucuroși să lucreze cu noi în timpul lor liber.

Suntem prezenți în două puncte de lucru, Bögöz și Székelykeresztúr, și acoperim 5 așezări: Székelyudvarhely, Felsőboldogfalva, Bögöz, Székelykeresztúr, Héjjasfalva.

Oferim servicii directe pentru 60-70 de persoane pe an și îngrijire indirectă pentru 30-40 de persoane pe an, inclusiv persoanele aflate în întreținere.

 

Despre noi


Fundația noastră și-a început activitatea în domeniul îngrijirii sociale a vârstnicilor la domiciliu în ianuarie 2016, la Odorheiu Secuiesc, cu un îngrijitor de bătrâni și un asistent social.

De-a lungul anilor, pentru a răspunde nevoilor locale, serviciul de îngrijire la domiciliu a funcționat în comuna Héjjasfalva, cu cinci îngrijitori de bătrâni și un asistent social. Ulterior, numărul de personal și numărul de municipalități ajutate a crescut.

Pe lângă asistența socială la domiciliu, cu implicarea elevilor de la Colegiul Reformat din Odorheiu Secuiesc, au fost lansate activități precum un club al vârstnicilor, împrumutul de ajutoare, evenimente mici și mari pentru vârstnici.

Serviciile noastre


Domnul îl păzeşte şi-l ţine în viaţă. El este fericit pe pământ şi nu-l laşi la bunul plac al vrăjmaşilor lui.

Psalm 41,2

Personalul de la Diaconia din Odorheiu Secuiesc


Știri din Odorheiu Secuiesc


No posts