din 2005 / județul târgu mureș

Fundația Creștină Diakonia – Filiala Târgu Mureș

Fundația Creștină a Diaconatului din Tîrgu Mureș oferă îngrijire și asistență persoanelor vârstnice, bolnave și nevoiașe din mai multe comune din județul Mureș încă din anul 2005. A face bine aproapelui nostru este o parte esențială a vieții noastre bisericești și a lucrării misionare.

angajați
localități
persoane asistate pe an
Târgu Mureș și împrejurimi

Protejăm viața

În total, 49 de persoane fac viața mai bună și mai ușoară pentru vârstnici, dintre care 22 lucrează ca voluntari și 27 sunt profesioniști. În plus față de sediul din Târgu Mureș, avem acum douăsprezece puncte de lucru: în Păingeni, Ernei, Păsăreni, Gălești, Pănet, Sântana de Mureș, Sărmașu, Mădăraș, Ghinești, Cristești, Miercurea Nirajului și Sângeorgiu de Pădure, și suntem prezenți în 52 de localități.

Asistentele și asistenții noștri vizitează aproape 600 de persoane pe săptămână.

Despre noi


Începând cu anul 2005, Fundația Creștină Diakonia Filiala Târgu Mureș oferă îngrijire și asistență bătrânilor, bolnavilor și nevoiașilor din mai multe localități din județul Mureș, o parte esențială a vieții noastre bisericești și a lucrării misionare.

Numărul punctelor de lucru a crescut de la an la an, astfel încât, de la înființarea sa, pe lângă centrul din Târgu Mureș, există în prezent douăsprezece puncte de lucru: în Păingeni, Ernei, Păsăreni, Gălești, Pănet, Sântana de Mureș, Sărmașu, Mădăraș, Ghinești, Cristești, Miercurea Nirajului și Sângeorgiu de Pădure.

Credem că pacienții noștri vârstnici au nevoie de îngrijire spirituală în plus față de îngrijirea medicală profesională, deoarece cei mai mulți dintre ei trăiesc singuri sau cu un partener în vârstă.

Serviciile noastre


De aceea, mângâiaţi-vă şi întăriţi-vă unii pe alţii, cum şi faceţi în adevăr.

I Tes 5,11

Personalul de la Diakonia Tîrgu Mureș


Știri din Târgu Mureș


No posts