din 2017 / județul Sălaj

Fundația Creștină Diakonia – Filiala Zalău

Filiala din Zilah a fost înființată în 2017 la inițiativa Parohiei Reformate din Zilah-Fenyves, cu sprijinul Fundației Creștine Diakonia la nivel național.

angajați
localități
persoane asistate săptămânal
Județul Sălaj

Protejăm viața

În prezent, oferim servicii de îngrijire la domiciliu în Zalău, Jibou și Șimleu Silvaniei, și avem beneficiari și în localitatea Bogdand.

Echipa noastră, formată din șapte membri, oferă în prezent îngrijire regulată pentru 70 de persoane. Comunitatea noastră de angajați și numărul beneficiarilor continuă să crească. Am lansat un program de voluntariat pentru studenți, în cadrul căruia 16 studenți fac voluntariat în beneficiul bătrânilor noștri, vizitându-i săptămânal.

Despre noi


Sucursala Diakonia Zalău s-a înființat în anul 2017, la inițiativa Comunității Reformate din Zalău și cu sprijinul Fundației Creștine Diakonia.

Fundația noastră este o organizație neguvernamentală creștină acreditată în conformitate cu legile în vigoare, care desfășoară activități de diaconie. Serviciul nostru de îngrijire la domiciliu oferă susținere atât emoțională, cât și fizică pentru cei care au nevoie.

Serviciile oferite de fundație includ: servicii comunitare, îngrijire la domiciliu, supraveghere pentru menținerea sănătății și împrumutul de dispozitive de îngrijire.

Pentru noi este deosebit de important ca activitatea noastră să nu fie doar un serviciu social, ci și o slujbă diaconală cu o semnificație spirituală profundă. Din acest motiv, pe lângă îngrijirea fizică, la fiecare vizită avem și citirea Bibliei și rugăciunea ca hrana spirituală.

Pentru a reflecta spiritualitatea în slujba noastră, colegii noștri dedicați credinței reprezintă o garanție.

Serviciile noastre


Nimeni să nu caute propriul său interes, ci fiecare să aibă grijă și de interesul celorlalți.

Filipeni 2,4

Personalul de la Diakonia Zilah


Noutăți de la Diakonia Zilah


No posts