din 2013 / județul bihor

Fundația Creștină Diakonia – Filiala Oradea

Sucursala noastră a fost înființată la Oradea în martie 2013 și s-a extins pe parcurs atât din punct de vedere geografic, cât și în ceea ce privește numărul de programe. Scopul nostru este de a le permite persoanelor în vârstă să își petreacă zilele în confortul propriei case, cu cât mai multă siguranță și demnitate posibil și cu o calitate mai bună a vieții.

angajați
localități
persoane asistate pe an
Oradea și împrejurimi

Protejăm viața

Serviciile de îngrijire la domiciliu sunt disponibile în Oradea, Aleșd, Diosig și Pericei. Personalul oferă expertiză și îngrijire rezidenților noștri, printre care se numără vârstnici care trăiesc independent, persoane în căutare de companie și vârstnici cu deficiențe de viață independentă. În casa noastră, cu toții găsesc o comunitate sigură și o îngrijire adecvată stării lor. În cadrul programelor pentru copii, 12 copii primesc un prânz cald pe zi în cadrul activităților extrașcolare.

Cu ajutorul personalului nostru, mai mulți tineri cu dizabilități și-au găsit un loc de muncă, ca parte a procesului de integrare derulat de programul „Méhelyke Műhely”. Și tocmai asta este ideea: la acest loc de muncă pot învăța o meserie, se pot dezvolta într-un mediu înțelegător și de susținere, pot exersa asumarea responsabilității și integrarea la locul de muncă și pot deschide uși.

Despre noi


Fundația Creștină Diakonia Filiala Oradea și-a început activitatea în Oradea în martie 2013 și s-a extins atât din punct de vedere geografic, cât și al numărului de programe. În prezent, furnizăm servicii sociale în patru zone mari, în cinci municipii și două județe.

Serviciul nostru se bazează pe valorile creștine, iar noi suntem o instituție non-profit care ajută persoanele care vin la noi și rudele acestora. Serviciile și programele noastre sociale sunt acreditate, în conformitate cu cerințele legale și de calitate. Serviciul de îngrijire la domiciliu este asigurat de personalul nostru calificat, având în vedere nevoile persoanelor în vârstă.

Persoanele vârstnice eligibile de peste 65 de ani care nu mai sunt capabile să se întrețină singure, a căror familie nu le poate ajuta atât de mult pe cât ar avea nevoie sau care locuiesc singure și nu au niciun sprijin. Operăm un azil de bătrâni în Félegyháza, care oferă îngrijire permanentă pentru rezidenți. Cel mai nou program social pentru copii, menit să ajute copiii din familii defavorizate să meargă la școală, și atelierul protejat Bee Bee Bee, lansat în 2016, au ca scop crearea de locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilități în atelierul de cusut și asigurarea supraviețuirii acestora prin vânzarea produselor realizate.

Serviciile noastre


Iubiţi-vă unii pe alţii cu o dragoste frăţească. În cinste, fiecare să dea întâietate altuia.

Romani 12,10

Personalul de la Diakonia Oradea


Szűcs Ibolya

Idősgondozó

Bernat Annamária

Idősgondozó

Tanc Anikó

Idősgondozó

Gáspár Erzsébet

Idősgondozó

Bonczidai Xénia

Ápoló, idősgondozó

Dudás Ottília

Idősgondozó

Gorobics Erzsébet

Idősgondozó

Kiss Szidónia

Idősgondozó

Zefer Andrea

Szociális munkás, szolgálatvezető

Mihucz Károly

Szociális munkás, idősgondozó

Sârbu Lőrincz Andrea Ingrid

Projektvezető

Dénes Éva

Ügyvezető igazgató

Noutăți de la Diaconia Oradea


No posts