header_top_hu 
Română (România)Hungarian (formal)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)
Segédeszközkölcsönzés

20121023_180333-web

 

 

A külföldről érkezett adományoknak köszönhetően az elmúlt években az Alapítvány, nagyméretű segédeszköz állománnyal rendelkezik. Kórházi és betegágyak, kerekes székek, WC székek, fürdőkádban használható emelők, mankók, járókeretek, kerekes járókák, felfekvéseket megelőző matracok állnak az igénylők rendelkezésére. A segédeszközök használati szerződés alapján kölcsönözhetők az Alapítvány székhelyén.
Érdeklődni a +40758059402 telefonszámon lehet.

 

 

 

Jelenleg 376 kölcsönözhető segédeszközzel rendelkezünk, és 597 eszköz van használatban, nem csak az alapítvány által ellátott településeken, hanem a felső Maros menti és Görgény menti falvakba (Magyaró, Teke, Disznajó, Déda, Hodac, Idecspataka stb.) valamint a megye és az ország távolabbi részein (Marosvásárhely, Sajóudvarhely, Örményes, Magyarkirályfalva, Szováta, Borszék, Marosfő és Galac) élő rászorulók számára. A segédeszközök fontosságát bizonyítja az is, hogy immár a szászrégeni korház és polgármesteri hivatal is rendszeresen irányít hozzánk igénylőket

 

A segédeszközeinket az alábbi támogatók jóvoltából tudjuk biztosítani:

A beresztelki Van den Herrik Alapítvány

Evangelische Altreformierte Kirche Nordhorn

Dorcas Aid International

 

A segédeszközök mellett beiktatott ellátottjaink havi rendszerességgel tisztítószerekből, mosogatószerekből álló segélyben részesültek. Az elmúlt évben 4465 tisztítószert osztottunk ki ellátottjaink részére.

 

segedeszkoz

 

DSC04706