Diakonia Kapernaum

A Diakonia Keresztény Alapítvány – Kapernaum egy hátrányos helyzetű családokat és gyermekeket segítő szociális szolgálat, mely működtetésével jobbá tehetjük az emberi életeket.  Keresztyén értékrendre épülő nonprofit szervezet vagyunk, munkánkat a rászorulók iránti szeretet és gondoskodás övezi.

A Diakonia Keresztény Alapítvány – Kapernaum telefonszáma

+40 733 065 373

Diakónia Kapernaum

Hátrányos helyzetű családoknak, gyermekeknek és idős személyeknek nyújtunk segítő kezet, hogy megkönnyítsük a mindennapi életüket. Alapítványunknál 7 munkatárs és 5 önkéntes van jelen. Szociális étkezdét működtetünk Sepsiszentgyörgyön, ahol 100 adag meleg ételt kínálunk a hátrányos helyzetű gyermekeknek, fogyatékkal élőknek, nagycsaládosoknak és időseknek egyaránt.

Szolgáltatásaink:

Szociális étkezde: Szociális étkezdénk Sepsiszentgyörgyön működik, mintegy 100 adag meleg ételt kínálunk a hátrányos helyzetű gyermekek, fogyatékkal élők, nagycsaládosok és idősek számára. 

Respiro tábor: Sepsikőröspatakon található a Respiro tábor, amely Sepsiszentgyörgytől 10 km-re az erdő között helyezkedik el. A komplexum 3 házból, egy központi épületből és egy fedett teraszból áll. Alkalmas helyszín táborok szervezésére, csapatépítésre, tréningekre, illetve fogyatékkal élők és családjaik fogadására és foglalkoztatására. 

Partnereink a Máltai Szeretetszolgálat, Írisz Ház, United by Music Romania, Principesa Margareta Románia Alapítvány.

A Diakónia Kapernaum elérhetőségei:

Árkos, Benedek Elek utca 49. sz.
Tel: +40 733 065 373
E-mail: emakkai@outlook.com
Web: www.diakoniakapernaum.ro

A Sepsiszentgyörgyi Diakonia hírei


Új parancsolatot adok néktek, hogy egymást szeressétek; a mint én szerettelek titeket, úgy szeressétek ti is egymást.

János 13,34