Diakonia Capernaum

Fundația Creștină Diakonia – Kapernaum este un serviciu social pentru familiile și copiii defavorizați, care lucrează pentru a îmbunătăți viața oamenilor. Suntem o organizație non-profit bazată pe valori creștine, iar activitatea noastră este ghidată de dragoste și grijă pentru cei aflați în nevoie.

Numărul de telefon al Diakonia Kapernaum

+40 733 065 373

DiakoniaCapernaum

Oferim o mână de ajutor familiilor defavorizate, copiilor și vârstnicilor pentru a le face viața de zi cu zi mai ușoară. Fundația noastră are 7 angajați și 5 voluntari. Avem o cantină socială în Sfântu Gheorghe, unde oferim 100 de mese calde copiilor defavorizați, persoanelor cu dizabilități, familiilor numeroase și persoanelor în vârstă. În plus, avem un centru de îngrijire de zi în clădirea grădiniței din Arcuș, unde îngrjim 16 copii, oferind educație și mese calde pe tot parcursul anului.

Serviciile noastre:

Cantină socială: Avem o cantină socială în Sfântu Gheorghe, care oferă aproximativ 100 de mese calde copiilor defavorizați, persoanelor cu dizabilități, și pentru familii numeroase și persoane în vârstă.

Grădiniță:Grădinița noastră se află în clădirea grădiniței din Arcuș. Cu sprijinul administrației locale, oferim îngrijire, educație și mese calde pentru 16 copii pe tot parcursul anului.

Tabăra Respiro:Tabăra Respiro este situată în Valea Crișului, la 10 km de Sfântu Gheorghe, în mijlocul pădurii. Complexul este format din 3 case, o clădire centrală și o terasă acoperită. Este potrivit pentru tabere, team-building, cursuri de formare, precum și pentru găzduirea și angajarea persoanelor cu handicap și a familiilor acestora.

Partenerii noștri sunt: Serviciul de Ajutor Maltez, Casa Irus, United by Music România, Fundația Principesa Margareta România.

Datele de contact ale Diakonia Capernaum:

Arcus, str. Benedek Elek, nr.49
Tel: +40 733 065 373
E-mail: emakkai@outlook.com
Web: www.diakoniakapernaum.ro

Vă dau o poruncă nouă: Să vă iubiţi unii pe alţii; cum v-am iubit Eu, aşa să vă iubiţi şi voi unii pe alţii.

Ioan 13,34