Diakonia Capernaum

Fundația Creștină Diakonia – Kapernaum este un serviciu social pentru familiile și copiii defavorizați, care lucrează pentru a îmbunătăți viața oamenilor. Suntem o organizație non-profit bazată pe valori creștine, iar activitatea noastră este ghidată de dragoste și grijă pentru cei aflați în nevoie.

Numărul de telefon al Diakonia Kapernaum

+40 733 065 373

DiakoniaCapernaum

Oferim o mână de ajutor familiilor defavorizate, copiilor și vârstnicilor pentru a le face viața de zi cu zi mai ușoară. Fundația noastră are 7 angajați și 5 voluntari. Avem o cantină socială în Sfântu Gheorghe, unde oferim 100 de mese calde copiilor defavorizați, persoanelor cu dizabilități, familiilor numeroase și persoanelor în vârstă.

Serviciile noastre:

Cantina socială: Cantina noastră socială funcționează din anul 2014 în incinta Centrului de zi pentru persoane adulte cu
dizabilități, Casa Iris. Zilnic, bucătăresele gospodine, ajutoarele de bucătari și voluntarii, oferă în jur de 100-150 de mese calde.

Beneficiarii noștri sunt copii din medii defavorizate, persoane cu dizabilități, familii numeroase și vârstnici. Mâncarea este livrată în sate și în orașul Sfântu Gheorghe de către voluntari. Bucătăria noastră este deschisă în timpul săptămânii și acordăm atenție aromelor variate, de casă, atunci când pregătim prânzul.

Tabăra Respiro:Tabăra Respiro este situată în Valea Crișului, la 10 km de Sfântu Gheorghe, în mijlocul pădurii. Complexul este format din 3 case, o clădire centrală și o terasă acoperită. Este potrivit pentru tabere, team-building, cursuri de formare, precum și pentru găzduirea și angajarea persoanelor cu handicap și a familiilor acestora.

Partenerii noștri sunt: Serviciul de Ajutor Maltez, Casa Irus, United by Music România, Fundația Principesa Margareta România.

Datele de contact ale Diakonia Capernaum:

Arcus, str. Benedek Elek, nr.49
Tel: +40 733 065 373
E-mail: emakkai@outlook.com
Web: www.diakoniakapernaum.ro

Știri Kapernaum


Vă dau o poruncă nouă: Să vă iubiţi unii pe alţii; cum v-am iubit Eu, aşa să vă iubiţi şi voi unii pe alţii.

Ioan 13,34