Centrul de zi de informare și sprijin

Centrul nostru de sprijin pentru pensionarii activi, pentru îngrijitorii rudelor bolnave și pentru persoanele îndurerate care au pierdut o persoană dragă ajută în medie 50 de pensionari sau rude afectate în fiecare lună.

Numărul de telefon al Centrului de zi de informare și asistență din Sfântu Gheorghe

+40 731 025 903

Sfântu Gheorghe Diaconat

Centrul nostru de sprijin pentru pensionarii activi, pentru îngrijitorii de rude bolnave și pentru persoanele îndurerate care au pierdut o persoană dragă ajută în medie 50 de pensionari sau rude afectate pe lună și desfășoară activitățile de mai jos:

Cluburile de pensionari din Sfântu Gheorghe și Barot, care contribuie la protejarea persoanelor în vârstă de izolare, organizează activități care ameliorează sentimentul de singurătate și izolare, ajută la promovarea contactelor sociale și oferă distracții semnificative (utile).

Sesiuni de grup pentru persoanele în doliu – pentru persoanele care au pierdut o persoană dragă, concepute pentru a crea o atmosferă sigură în care este posibil să se întâlnească cu alte persoane îndurerate care trăiesc sentimente similare.

Cafeneaua Alzheimer – pentru persoanele cu diferite forme de demență, îngrijitorii acestora și membrii familiilor, organizăm o dată pe lună întâlniri la Sfântu Gheorghe și Barot, unde experții noștri și invitații noștri ajută familiile și persoanele interesate să facă față incertitudinii sau să se confrunte cu boala.

Dezvoltarea competențelor digitale pentru persoanele în vârstă, învățându-le cum să navigheze pe internet și în sistemele online pentru propriile nevoi: comunicare, programări, plăți online.

Şi aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El Însuşi îngrijeşte de voi.

I Petru 5,7