Serviciul de îngrijire la domiciliu Sfântu Gheorghe

Serviciul nostru își propune să ofere îngrijire și asistență medicală demnă pentru semenii noștri care îmbătrânesc sau pentru cei care se luptă cu boala.

Numerele de telefon ale serviciului de îngrijire la domiciliu din Sfântu Gheorghe

Sfântu Gheorghe Diaconat

Cea mai importantă activitate a noastră, care a început odată cu înființarea filialei noastre, este serviciul de îngrijire la domiciliu, care oferă asistență persoanelor în vârstă, bolnave cronice, imobilizate la pat sau cu mobilitate redusă care au nevoie de îngrijire specializată, indiferent de religie, sex sau naționalitate.

Prin vizite la domiciliu și asistență medicală de specialitate, am fost prezenți zilnic în 42 de sate și 3 orașe din județul Covasna, prin 22 de puncte de lucru, asigurând îngrijirea de specialitate solicitată de persoana vârstnică sau bolnavă.

Serviciul nostru își propune să ofere îngrijire și asistență medicală demnă pentru semenii noștri care îmbătrânesc sau pentru cei care se luptă cu boala.

Sfântu Gheorghe Diaconat

Cu 23 de vehicule de serviciu, 34 de profesioniști asigură această asistență socială completă pe teren în județul Covasna, ajutând în medie 800 de persoane vârstnice și bolnave în nevoie în fiecare lună.

Asistența poate fi solicitată de către persoana care are nevoie de îngrijire sau de către rudele acesteia de la asistentele sau asistenții care lucrează în municipalități.

Personalul nostru a informat beneficiarul cu privire la condițiile îngrijirii la domiciliu, a evaluat starea fizică și de sănătate a acestuia, a convenit asupra naturii asistenței printr-un acord sau contract și a acordat îngrijiri de specialitate sau tratament pe baza planului individual de îngrijire, ținând cont de opinia medicului de familie sau a medicului specialist al pacientului.

Pentru persoanele vârstnice și bolnave cu venituri mici care fac parte din acest serviciu, am furnizat suzete, scutece, produse de curățenie și de toaletă și, ocazional, lenjerie de pat și lenjerie de corp.

Serviciul este, de asemenea, completat de închirierea de echipamente și de asistență socială pentru spălătorie.

Şi aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El Însuşi îngrijeşte de voi.

I Petru 5,7