header_top_ro
 
Română (România)Hungarian (formal)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)
Prohospice
Pro hospice Erasmus EU-Project
invitatie

Va invitam sa participati la Conferinta de inchidere al proiectului Erasmus+ “Pro Hospice”, care se va derula in data de 9 Iunie, cu incepere la ora 10, in sala de conferinta a Centrului KIDA din Ilieni. Evenimentu este creditat din partea OAMGMAMR. Va rugam sa confirmati participare, pana la data de 31.05.2016, prin email la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Stimati Invitati, dragi Parteneri,
Va invitam sa participati la Conferinta de inchidere al proiectului Erasmus+ “Pro Hospice” care s-a derulat in ultimii 24 luni si in care am fost parteneri. Am invatat despre paliatie si hospice, vizitand organizatiile partenere din Germania, Polonia, Spania si Portugalia. Cu ajutorul celor invatate si cu impactele si impresiile pozitive acumulate dorim sa deschidem o unitate rezidentiala cu servicii paliative. Vor fi prezentate ca modele de buna practica serviciile partenerilor europeni, situatia actuala a serviciilor paliative si de tip hospice din Romania. Totodata vom asculta oportunitatile si masurile startegice pergatite de Ministerul Sanatatii in acest domeniu. Evenimentul se va derula in satul Ilieni, Jud. Covasna, 10 km de orasul Sf. Gheorghe, sala de conferinta a centrului KIDA.
Va rugam sa confirmati participare, pana la data de 31.05.2016, prin e-mail la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , prin trimiterea informatiilor aferente formularului de inscriere, pe care il gasiti in atasament.

Persoana de contact: Ramóna Dicu, asistent proiect
Tel: 0731-025 903

Anna Toth
Director
Departamentul de servicii pentru varstnici
Fundatia Crestina Diakonia Filiala Sfantu Gheroghe