header_top_ro
 
Română (România)Hungarian (formal)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)
Formare profesională

 

11.13.15/02/2013 - Managementul escarelor de decubit


Proiectul intitulat „Educaţie socio-medicală continuă” finanţat de Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt (Ungaria) a fost finalizat cu succes, având durata de desfăşurare între 20 august 2012 şi 20 februarie 2013.

Cursul Managementul escarelor de decubits-a desfăşurat în oraşele Sfântu Gheorghe, Covasna şi Baraolt din judeţul Covasna unde am avut în total 151 participanţi dintre care 133 asistenţi medicali au beneficiat 15 credite/participant EMC.

Grupul ţintă a proiectului au fost cadrele care lucrează în sistemul sanitar, socio-medical,  cei care acordă sprijin pentru nevoiaşi, asistenţi medicali, îngrijitori, îngrijitori de bătrâni, asistenţi sociali, asistenţi personali, colegelor din instituţiile/centrele care se ocupă cu persoane cu dizabilităţi – cărora este obligatoriu să cumuleze credite EMC.

În definirea subiectului şi detaliile cursului a avut un rol foarte important faptul că cei care au participat la curs să poată asigura pacienţilor terapiile moderne, să poată oferii servicii medicale şi sociale de înaltă calitate şi să fie competenţi în acest domeniu.

Vrem ca şi în viitor să continuăm educaţia – cu acreditarea şi organizarea altor cursuri - în limba maternă.

felfekv_seb_kezelese

 


21.03.2012, 23.03.2012, 29.03.2012 - Asistența bolnavilor cu Alzheimer


Curs de 15 puncte credit acreditat de OAMGMAMR.

Articol apărut în Ziarul Háromszék.